Cara Atasi Masalah Gastrik Dan Pedih Ulu Hati Dengan Selamat Dan Berkesan

Masalah gastrik sangat common sekarang tidak kira kanak-kanak atau orang dewasa.

Jika anda ada tanda-tanda seperti di bawah, anda berisiko mempunyai masalah gastrik.

• Pedih hulu hati terutamanya pada waktu lewat malam dan awal pagi?
• Terpaksa memuntahkan kembali makanan supaya berasa lega dari penyakit hulu hati?
• Perut rasa senak selama berhari-hari?
• Kerap sendawa dan perut rasa kembung?
• Rasa sentiasa nak buang air besar tetapi bila buang air besar, cuma keluar cairan sahaja?
• Saluran pernafasan menjadi sempit dan sukar bernafas.
• Tidur kurang lena dan selalu berjaga di tengah malam kerana perut kuran selesa?
• Terasa amat lapar walaupun baru sahaja makan.
• Berat badan menurun.

Dulu saya seorang penghidap gastrik yang memang tidak pernah tinggalkan ubat gastrik dimana jua saya berada.. Sentiasa ada dalam beg. Kadang-kadang kalu stress datang dan gastrik jadi teruk sampai muntah-muntah, confirm pergi klinik minta inject.

Tapi sejak mengambil set gastrik shaklee pada tahun 2013, masalah gastrik saya yg berpuluh tahun lama sejak remaja diatasi dan saya sendiri lupa bila saya last telan ubat gastrik.๐Ÿ˜„
SET GASTRIK & PEDIH ULU HATI

Bagaimana set gastrik ni membantu sebenarnya?

✔ ESP sumber protein membantu menghasilkan sel baru utk luka dan ulser dalam perut.

✔ Ostematrix bantu mengurangkan kekejangan otot perut dan juga meneutralkan asid gastrik dalam perut.

✔ Peppermint Ginger melegakan perut yang kembung dengan membantu mengeluarkan angin dalam perut.

✔ Alfalfa Complex yang bersifat alkali membantu meneutralkan keasidan dalam perut dan membuang toksin dalam badanm

Kalu kamu ada masalah Gastrik macam saya, apa kata ikhtiar Set Gastrik ni. Bukan sahaja gastrik hilang, malah kulit boleh jadi glowing dan tulang makin sihat๐Ÿ˜

Di sini, saya ingin kongsikan juga video bagaimana cara atasi masalah Gastrik. Semoga video ini memberi manfaat pada anda semua.



=====================================
Jika anda mengalami masalah seperti di atas, anda boleh cuba ikhtiar dengan set Gastrik ini.

Untuk Order, Sila klik kotak biru untuk Online Order. 

Jika ada sebarang soalan, boleh hubungi saya bila-bila masa di no 014-3559395.

   KLIK SINI UNTUK ORDER :


Sylvia Yong | ID: 591956 | 
Contact no : 014-3559395

Email: sylvia.shaklee@yahoo.com
Facebook : Sylvia Yong

4 comments:

Byte Jannate said...

Tak selesa kalau kena pedih ulu hati ni, nak buat kerja pun susah, amalkan shaklee untuk atasi masalah ini.

Nafisah Musa Cha said...

Tak pernah adegan experience pedih Ulu hati. Tq sharing cara atasinya.

Atul Razali said...

Selepas amalkan shaklee dah tak Pernah kena gastrik dan pedih ulu hati ni

Eva Erica Isadora said...

Best vitamin Shaklee ni