Cara Hilangkan Parut Chicken Pox Dengan Cepat Dan Selamat

Auccchh!!! Sedih bila melihat seluruh badan terutama muka penuh dengan parut chicken pox.

Begitulah perasaan saya masa saya kena chicken pox kali pertama semasa umur 28tahun. Masa tu saya belum kenal apa-apa supplement kecantikan dan hanya berharapkan calamine losyen untuk mempercepatkan parut luka chicken pox kering dan pantang makan kicap supaya parut tidak jadi hitam. hehehe... Hampir 3-4 bulan juga parut chicken pox saya baru beransur pudar.

Kini, tidak payah risau dah parut chicken pox bertapa di muka dan badan dengan lama kerana dengan adanya Set Parut Chicken Pox, parut chicken pox pudar dan hilang dengan cepat dan selamat.

Set Parut Chicken Pox ni bukan sahaja untuk golongan wanita malahan abang-abang sado juga menggunakannya.


Set Parut Chicken Pox
Set Parut Chicken Pox ini terdiri daripada beberapa produk iaitu :


 Vita-C
    Sebagai antioksidan kuat yang melindungi kulit daripada pencemaran udara dan sebagainya
    Merangsang pembentukan dan peningkatan produksi kolagen kulit, agar kulit menjadi anjal dan halus serta tona kulit muka sekata.
    ✔                                          Mecerahkan kulit

 ESP
    Menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri
    Bantu hilangkan parut Chicken Pox di muka dan badan.
    Sumber protein menghasilkan sel dan tisu kulit yang baru dan lebih sihat

 Vita-E Complex
    Mengurangkan parut chicken pox dengan cepat.
 ✔    Melindungi kulit dari sinar ultra-ungu
✔     Menjaga kelembapan kulit
     ✔    Menghapuskan radikal bebas yang merosakkan sel

 GLA Complex
✔      Mengurangkan inflamasi, elergik dan kegatalan pada kulit yang disebabkan oleh Chicken Pox.
✔      Memudarkan parut Chicken Pox dengan cepat.
✔        Mencegah pigmentasi

Saya kongsikan beberapa testimonial pengguna Set Parut Chicken Pox.


Testimonial Set Parut Chicken Pox


Testimonial Set Parut Chicken Pox



Testimonial Set Parut Chicken Pox
Jika anda mengalami parut Chicken Pox dan dah cuba macam-macam petua dan ubatan, anda boleh cuba ikhtiar dengan Set Parut Chicken Pox ini.

Untuk Order, Sila klik kotak biru untuk Online Order. Jika ada sebarang soalan, boleh hubungi saya bila-bila masa.

                                                          KLIK SINI UNTUK ORDER :
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=8363ab3c20e6beb4d466f4ea5810651e



Sylvia Yong | ID: 591956 | Call / SMS / Whatsapp 014-3559395

Email: sylvia.shaklee@yahoo.com
Facebook : Sylvia Yong

8 comments:

Hidayah Ak said...

chicken pox punya parut ni kalau nda jaga betul2 mmg seumur hidup la stay kan

Suhanah Muslin said...

Sya masa ada parut checken pox..mau try set ni la

Girllyen Marcie said...

bukan setakat parut ciken pox.. rasanya yg berjerawat pun boleh ambil set ini oo..

kuai said...

Keloid pun boleh hilang dengan ESP ni..

Aya Chalo said...

Duh paling susah ni kan kalau kasi hilang parut. Kena la makan sesuatu utk cepatkan dia hilang

Nyin Ying said...

Halus trus oo muka 😍😍

Fal said...

WowπŸ˜€..terbaikla suplemen shaklee😍😍.

Brigett Rusx said...

Wow berkesan juga ni set 😍😍