Kepelbagaian Resipi ESP yang Lazat dan Berkhasiat

Tiada idea macammana bancuh ESP? Boring dah minum ESP plain dengan air suam? Ingin Kepelbagaian Resepi ESP?

So hari ni KakSyl ingin kongsikan kepelbagaian Resipi ESP yang lazar dan berkhasiat untuk korang semua ☺.. Lepas ini confirm korang akan buat hari-hari sebab resipi ini simple dan mudah disediakan.

ESP - Energy Soy Protein ini merupakan merupakan minuman protein kegemaran saya sejak 2013 lagi. 
Banyak "jasa" ESP ini dalam hidup saya.. hehehe
Selain ESP bantu saya bebas dari masalah Gastrik, ESP merupakan teman setia saya sepanjang kehamilan sampailah proses penyusuan saya untuk anak ke-3 yang kini dah mahu masuk umur 9 bulan.

Ok, sekarang saya kongsikan resipi ESP yang Lazat dan Berkhasiat di bawah ni. 

Selamat mencuba ya🙋

Kepelbagaian Resipi ESP - Lazat dan Berkhasiat
Resipi ESP - Lazat dan Berkhasiat
Kepelbagaian Resipi ESP - Lazat dan Berkhasiat
Jom Minum ESP


Kepelbagaian Resipi ESP - Lazat dan Berkhasiat
Smoothie Protein Betik dan Halia

Kepelbagaian Resipi ESP - Lazat dan Berkhasiat
Smoothie Protein Oreo


Kepelbagaian Resipi ESP - Lazat dan Berkhasiat
Smoothie Protein Strawberi dengan Mentega Kacang

Kepelbagaian Resipi ESP - Lazat dan Berkhasiat
Smoothie Protein Mangga dan Anggur

Kepelbagaian Resipi ESP - Lazat dan Berkhasiat
Smoothie Protein Nenas dan Air Krim

Kepelbagaian Resipi ESP - Lazat dan Berkhasiat
Smoothie Protein Kiwi

Kepelbagaian Resipi ESP - Lazat dan Berkhasiat
Smoothie Protein Avokado

Kepelbagaian Resipi ESP - Lazat dan Berkhasiat
Smoothie Protein Strawberi dan Daun Basil

Kepelbagaian Resipi ESP - Lazat dan Berkhasiat
Smoothie Protein Kale Booster

Kepelbagaian Resipi ESP - Lazat dan Berkhasiat
Smoothie Protein Mangga

Kepelbagaian Resipi ESP - Lazat dan Berkhasiat
Smoothie Protein Vit C Booster


Kepelbagaian Resipi ESP - Lazat dan Berkhasiat
Smoothie Protein Kurma

Oh ya! Kalu mahu  bancuh ESP ni, ada 3 pantang larang yang perlu elakkan
1. Jangan bancuh dengan Air Panas / air didh
2. Jangan bancuh dengan minuman berkafein seperti kopi atau Tea
3. Jangan bancuh dengan minuman berkarbonat.



Sebelum terlupa.. hehehe
untuk adik-adik dan akak-akak yang belum beli ESP, boleh dapatkan ESP dari saya :)

Untuk Order, Sila klik kotak biru untuk Online Order. 
Jika ada sebarang soalan, boleh hubungi saya bila-bila masa.

    KLIK SINI UNTUK ORDER :

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=7a26065938da4b8ac5e7717da7e25efa


Sylvia Yong | ID: 591956 
Contact no : 014-3559395

Email: sylvia.shaklee@yahoo.com

Facebook : Sylvia Yong

11 comments:

Nowa Mommy said...

Sebab tu ramai suka esp kan sebab boleh buat macam2 resepi dengan esp

Sharren K. N. said...

Resipe ESP xayah mnum sama mnuman panas. Lama lagi tunggu air masak. Sjuk2 pun buli

fatin hamzah said...

Wah byknya resipi lazat2

Alezra Alez said...

wahhh nmpk sedap

Shafizahman said...

Paling saya suka bancuh dengan dutch lady strawberry. Sedap sangat2!

Heera Noy said...

Sedapnyeeè 😙

Suhanah Muslin said...

wah sedapnya resepi ESP tuuu

Diana Danias said...

Sedappppnyaaa buat smoothie ESP..kenyang yang lebih lama

Diana Danias said...

Sedappppnyaaa buat smoothie ESP..kenyang yang lebih lama

Eva Erica Isadora said...

Sedapnya😍

Ceritera Mamawawa said...

Sedapnyaaa laa